Bij het inrichten van een nieuwe of bestaande ruimte kan een 3D ontwerp heel handig zijn. Doormiddel van een 3D ontwerp krijg je een heel goed beeld van wat een nieuw interieur met jou ruimte kan doen.

Met een 3D ontwerp kan je een goed inzicht geven van de materialen en meubels die toegepast moeten gaan worden. Naar mijn mening is dit een prachtige aanvulling op een interieurontwerp. Hiermee kan ik duidelijk maken wat mijn advies is, en krijgen mijn klanten een heel duidelijk beeld van mijn ontwerp/voorstel. Met bijvoorbeeld alleen een 2D plattegrond is dit veel moeilijker over te brengen.

Een 3D ontwerp komt heel realistisch over en dat maakt dat klanten zich snel kunnen vinden in een ontwerp omdat ze vaak zelf al weten hoe de in te delen ruimte er uit komt te zien. Ze krijgen een goed inzicht in de ruimte die meubels innemen en de ruimte die er dus overblijft. Ook wordt duidelijk wat materialen en kleuren met de ruimte doen.

De toekomst is de Virtual Reality bril (VR-Bril)

Een nieuwe ontwikkelen op het gebied van 3D ontwerp is 3D visualisatie. Met deze ontwikkeling is het mogelijk om zelf als het waren door de ruimte heen te lopen, zo kun je heel goed waarnemen wat mijn advies met jou ruimte kan doen. Doormiddel van de VR bril krijg je de getoonde beelden vrijwel direct op je netvlies. Ook ontvang je geen visuele informatie meer van de echte omgeving omdat de bril je ogen volledig omsluit. Het is 3-dimensionaal (3D), interactief en 360 graden.

Daardoor kijkt je niet alleen naar iets maar je bent erbij, je ervaart het!

wij vinden het heel belangrijk dat wij onze klanten kan laten zien wat mijn advies voor hun interieur is doormiddel van 3D visualisatie.  Zo kunnen wij onze ontwerpen duidelijk overbrengen.

Wil jij ook graag een interieuradvies en/of ontwerp ondersteund door middel van een 3D of VR ontwerp? Neem dan contact met ons op. (06 – 22 15 38 32 of info@deinterieurstudio.nl)