Magie in jouw interieur? Ken je dat gevoel dat je iets mist in jouw interieur? Dat je het gevoel hebt dat het net niet klopt?  Je blijft fantastische items kopen maar die blijken thuis toch niet zo fantastisch uit te komen als je had gedacht?

Als interieur stylist ben ik, Jolanda,  nonstop met interieur bezig. Ik zuig alles als een soort spons op. Mijn wens is om jou te helpen eenheid in jouw interieur te realiseren en om jou het gevoel te geven dat het klopt.

Dit doe ik door goed naar jou en jouw wensen te luisteren en dit door te vertalen naar indeling, kleuren en materialen die bij jou en jouw interieur passen. Daarnaast verras ik je graag met ideeën waar je zelf niet zo snel aan denkt en pas ik regelmatig een stukje lef toe. Ik laat je het grotere geheel zien zodat je gericht aan de slag kunt of ik help je met de uitvoering van de plannen. En als het plaatje dan klopt, dan gebeurt er iets magisch!! Je voelt blijheid en rust. Dat gevoel waar je al zolang naar zocht. Nu kun je gaan genieten. 

Om jou zo goed mogelijk te laten zien wat de trends en mogelijkheden zijn blijf ik me continu bijscholen en bezoek ik beurzen in binnen- en buitenland. Dat voelt niet als werken, dat is gewoon genieten!!
Beurzen bezoeken is vergelijkbaar met cadeautjes uitpakken. Wat vind ik vandaag weer aan interieurschatten in deze hal? Het gevoel als ik nieuwe mogelijkheden ontdek om toe te passen in jouw specifieke interieur, hemels.

Ik stel elk interieurplan met passie samen. Ik ga tot het uiterste om net dat ene item te vinden dat jouw interieur compleet maakt. En als jij dan ervaart dat jouw interieurdroom nu uitkomt, dan is mijn missie geslaagd.