een plek is die je inspireert en waar je je prettig voelt? Of je nu op kantoor werkt of een eigen Je brengt een overgroot deel van je leven door met werken. Hoe zorg je dan dat dit ruimte thuis als kantoor gebruikt, een Wow! factor zorgt ervoor dat je met meer plezier aan het werk bent. Wat zijn jouw wensen voor een kantoor met de Wow! factor? Gaat jouw voorkeur uit naar een rustige sfeer of een uitbundiginspirerende uitstraling, een kantoor inrichten met de Wow! factor kan altijd! Lees hier hoe je uit jouw ‘comfort zone’ stapt en de Wow! factor kunt ervaren.

Een gewaagde wandbewerking met strakke witte meubelsiets voor jou?

Bron:Be to be styling

Deze klant wilde in haar kantoor thuis een witte basis met een pop art element. Omdat het een open ruimte is die je vanuit de woonkamer kunt zien, is het aan te raden dat het kantoor bij de rest van de inrichting past. Het meubilair is hoogglans wit, maar de muur mocht ‘knallen’. Met een afbeelding over een volledige wand maak je echt een ‘statement’. Er zijn talloze manieren om dat te doen zoals fotobehang of een naadloos doek. Het leek ons leuk om er een nog persoonlijkere draai aan te geven. Met een graffitikunstenaar ontwierpen wij een unieke afbeelding qua stijl en qua kleuren, die helemaalbij de klant en bij de rest van haar interieur past.

Bron:Be to be styling

Voordeel hiervan is dat ongelijke muren op deze maniereenvoudig volledig bewerkt kunnen worden en dat het op elk gewenst formaat uitgevoerd worden zonder naden. Het ontwerp loopt gelijk aan de schuine wand met dakkapel zodat het 1 geheel is geworden. Het gezicht komt net boven hetbureau uit. De afbeelding loopt om de hoek door achter een dossierkast met glaszodat ook hier het kleurrijke effect in combinatie met wit terugkomt. Een echte Wow factor! Uiteraard kun je ook op andere manieren een Wow! factor realiseren.

Wil je meer rust in de ruimte, maar toch een Wow! factor, maak dan gebruik van een combinatie van materialen in dezelfde (aarde)tint.

Bron: Just My Style     Foto: studio 137

Deze klant had al een dossierkast in een aardetint, maar wilde een modernere uitstraling en eenheid in de vooral witte ruimte. Doorsteen strips op de wand aan te brengen in dezelfde tint en houten lampen toe tepassen boven het bureau in een vergelijkbare tint krijg je ook een kantoor met de Wow! factor.

De Interieurstudio adviseert en helpt je bij het realiseren van jouw interieurwensen. alles gaat bij ons om ontzorgen. Wij nemen je alle zorg uit handen. Dankzij onze duidelijke communicatie weet je precies waar je aan toe bent. Bij De Interieurstudio heb je maar één aanspreekpunt. Zo weet je altijd bij wie je moet zijn. We werken samen met betrouwbare contacten. Daardoor kunnen we de gemaakte planning ook nakomen. Zo creëren we op een ontspannen manier een omgeving die bij jou past.

Jolanda Leguijt-Hibma  & Natascha Betjes