Een chic interieur is zo fijn, het straalt een bepaalde rust uit die we soms zo nodig hebben. Als we denken aan een chic interieur denken we aan Cosmopolitan luxury. Deze stijl heeft dan ook alles wat je zoekt voor een rustig, chic en modern interieur. We kunnen deze stijl kenmerken door de warme en donkere kleuren die hiervoor worden gebruikt.

Om de stijl wat intenser te maken worden de donkere kleuren gecombineerd met zachte, velours stoffen maar, ook veel glimmende stoffen en materialen, zoals messing en chroom. Denk aan donkere muren met in het midden een glanzende fluwelen fauteuil. Vind je donkere muren nou te heftig voor in huis? Kies dan voor lichte muren met een donkere bank vol met glimmende kussens in verschillende stoffen. Het is een stijlvolle, warme en gedurfde stijl voor iedereen met lef.

Cosmopolitan luxury geeft dan ook zeker een luxe en mysterieuze uitstraling aan je interieur. Je moet er dan ook voor zorgen dat je niet te veel tierelantijntjes en frutsels neerzet, maar kiest voor mooie glanzende materialen, zoals goudkleurige vazen, kaarsen en lampen. Deze stijl is dan ook echt ‘one of a kind’ en erg bijzonder. Daarom zijn accessoires van een verre reis of bijzondere objecten echt een must.

Voor de echte eyecatchers in huis kan je kiezen voor grote zwart wit foto’s aan de wand van oude Hollywoodsterren, dit geeft de sfeer een glamoureus accent. “Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft helemaal gelijk! De bekende koffietafelboeken die een belangrijke rol spelen bij de Cosmopolitan luxury stijl. Je kan kiezen voor het boek van Tom Ford die in menig interieur een statement maakt, maar ook kan je kiezen voor andere mooie boeken die perfect bij deze stijl en jou passen!

Ben je helemaal enthousiast geworden van de Cosmopolitan luxury stijl, maar weet je nog niet zo goed hoe je deze kan toepassen bij jou thuis? Ik help je graag bij het vinden van je eigen Cosmopolitan luxury stijl voor thuis!

Neem contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden!