Verlichting woonkamer

Wanneer je veranderingen wil aanbrengen in jouw woning of op jouw werkplek, is een lichtplan essentieel. Of je nu jouw woonkamer, kantoor, vergaderkamer, slaapkamer, hal, keuken of badkamer wilt aanpakken, een goed lichtplan is de basis van het interieur.

De juiste verlichting geeft het interieur sfeer, warmte en stijl. Daarnaast moet er voldoende functioneel licht zijn. Er moet bijvoorbeeld bij een relaxfauteuil goed licht zijn om een boek te kunnen lezen, en bij de eetkamertafel wil je voldoende licht hebben om te kunnen eten.

WOONKAMER VERLICHTINGSPLAN

De woonkamer is een belangrijke ruimte. Een lichtplan maken voor de woonkamer doen we door het maken van een plattegrond, de functie van het licht per gedeelte te bepalen en verschillende soorten licht te combineren. Daarnaast houden we uiteraard rekening met de aansluitpunten voor de verlichting.

Het doel van een woonkamer lichtplan is om een ruimtelijke, sfeervolle, warme en functionele woonkamer te realiseren. 

BADKAMER LICHTPLAN LATEN MAKEN

In de badkamer wil je niet alleen functioneel en praktisch licht, maar ook dat je badkamer ruimtelijk, luxe en sfeervol oogt. Er zijn vele manieren om dit te realiseren, bijvoorbeeld door een combinatie te maken van natuurlijk licht, plafondverlichting, licht in meubels en spiegelverlichting.
Ook een badkamer inbouw nis kan met verlichting zorgen voor meer sfeer. Wil je onafhankelijk advies? Laat dan een lichtplan maken door het team van De Interieurstudio.

LICHTPLAN VOOR DE KEUKEN

In een lichtplan voor de keuken wordt rekening gehouden met verlichting die nodig is voor het koken, accent- en decoratieverlichting. De juiste verlichting zorgt ervoor dat de keuken er mooi en stijlvol uitziet.

KANTOOR/BEDRIJF VERLICHTING

Wil je dat jouw werknemers zich fijn voelen en wil je indruk maken op gasten en klanten? Dan is een kantoor verlichtingsplan een absolute noodzaak.
De kwaliteit en het niveau van de verlichting is hier erg belangrijk. Dit draagt bij aan het welzijn van het personeel en beïnvloed de productiviteit op een positieve manier.  Werknemers hebben een betere concentratie en zijn minder vermoeid.

Daarnaast is het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op kantoor. Stimuleer samenwerken en creativiteit door passende ruimtes hiervoor te creëren d.m.v. de juiste verlichting.

Bekijk voor een impressie ons portfolio.

LAAT EEN LICHTPLAN MAKEN DOOR DE INTERIEURSTUDIO

Een deskundig verlichtingsplan laten maken door De Interieurstudio? Ons team staat voor je klaar om je te voorzien van professioneel advies in de vorm van een lichtplan. Of je nu voor jouw kantoor of woning een plan wilt laten maken, neem gerust contact met ons op.