Over Ons

Je kent ons van ‘Be to Be Styling’, welke in 2018 gefuseerd is met ‘De Interieurstudio’.  De afgelopen jaren hebben hebben wij veel ervaring opgedaan in het ontwerpen en stylen van woon- en werkplekken. 

Jolanda (44), eigenaar van De Interieurstudio, is getrouwd en moeder van een dochter.
Ze heeft veel ervaring op het gebied  van logistiek, commercie en inkoop. Dit is in combinatie met haar creativiteit een perfecte basis voor het ontwerpen en realiseren van interieurprojecten.

Ze werkt samen met haar team vanuit de showroom/kantoor in Zaandijk, waar je uiteraard van harte welkom bent. Maak wel van te voren een afspraak met ons om teleurstelling bij afwezigheid te voorkomen.

ONZE MANIER vAN WERKEN

Ontzorgen

Of het nu gaat om een interieurontwerp of projectinrichting, alles gaat bij ons om ontzorgen. Wij nemen je alle zorg uit handen. Wij werken samen met betrouwbare partners. Daardoor kunnen we de gemaakte planning ook nakomen. Dankzij onze duidelijke communicatie weet je precies waar je aan toe bent. Zo creëren we op een ontspannen manier een omgeving die bij jou past.

Innovatief

Creativiteit vraagt ook om innovatief zijn. De Interieurstudio zit vol energie en komt graag met verfrissende ideeën. Wij houden voortdurend de laatste trends bij en spelen daar op een leuke manier op in. Of het nu om de inrichting van een zakelijke of particuliere omgeving gaat, wij weten hoe we er iets vernieuwends van kunnen maken. In onze hele werkwijze spelen we in op de dingen die gaan komen. Daardoor verrassen we jou als klant!

Deskundig

De Interieurstudio heeft de nodige kennis, maar ook ervaring. Dat houdt in dat er een sterke basis is. Of het nu gaat om advies, styling, begeleiding of duurzaamheid; we weten wat erbij komt kijken. De partners met wie we samenwerken beschikken ook over deskundigheid. Daardoor versterken we elkaar en kunnen we jou het beste resultaat bieden. 

Creativiteit

Bij ons staat creativiteit voorop. Het is eigenlijk iets wat vanzelfsprekend is voor De Interieurstudio. Je woon- of werkomgeving moet je inspireren. Dat kan alleen als die helemaal bij jou past. Die uitdaging gaan wij graag aan. Wij doen ons werk met plezier en dat zie je altijd terug in het resultaat. De Interieurstudio is pas tevreden als de klant echt blij is met het eindresultaat. Dat is waar we voor gaan! 

Transparant

De Interieurstudio is altijd transparant in de communicatie. Onze offertes zijn helder en duidelijk. Zo komen er niet allerlei vragen bij je op, maar heb je meteen een goed beeld van wat wij je kunnen bieden. Verder zijn we heel eerlijk over onze mogelijkheden. Kunnen we iets niet aan, dan zeggen we dat ook. Alleen via transparante communicatie kun je namelijk een goede relatie opbouwen. En die is belangrijk voor ons om jouw woon- of werkomgeving helemaal naar je zin te maken.