\

Ons Werk

Interieurontwerp MB Expert

Interieurontwerp benedenverdieping

Loft (bijna) volledig ontwerpen, inrichten en afstijlen

Interieurontwerp en realisatie Stichting Odion

Interieurontwerp en realisatie Villa te Diemen

Vrijstaande Villa te Diemen: Voor deze villa nabij Amsterdam hebben we een interieurontwerp voor de benedenverdieping gemaakt. Hierna hebben we het interieurontwerp gerealiseerd, overleg met bouw en aannemersbedrijven gevoerd en aangestuur. Ook de vloer, raamdecoratie, […]

Appartement in Amsterdam

Voor dit appartement hebben wij kleine meubels, verlichting, raamdecoratie, behang, schilderwerk, vloeropknapper, kasten op maat en accessoires geregeld en ingekocht voor de woonkamer, hal, badkamer, keuken, toilet en slaapkamer.

Interieuradvies Purmerend

Bij deze mensen zijn wij langgeweest voor een uitgebreid interieuradvies. Voornamelijk geadviseerd over de indeling, verlichting, accessoires en eethoek.

Interieurontwerp vrijstaande woning in Wormer

Voor deze woning heb ik een ontwerp gemaakt en adviseert voor de beneden verdieping, keuken, werkkamer en badkamer.

Metamorfose Raadzaal

De gemeente wil een duurzame en multifunctionele ruimte maken van de raadzaal zodat deze niet alleen voor raadsvergaderingen gebruikt wordt, maar ook voor trainingen, vergaderingen en trouwceremonies. De realisatie van ons ontwerp mochten wij geheel […]

Interieurontwerp woning

Interieurontwerp en realisatie Zorgloket Middelpunt

Ontwerp inrichting, bouwbegeleiding en realisatie voor Zorgloket Middelpunt in Landsmeer verzorgd. Buiten naar binnen halen en echt mos.

Interieurontwerp en realisatie woning in Krommenie

Voor deze woning hebben wij een ontwerp gemaakt voor indeling, meubels, kleuren, verlichting, raamdecoratie en accessoires. Belangrijkste was de eethoek/familiekamer.

Interieurontwerp kantoorruimte

Voor dit kantoor werden wij benaderd voor een update. Het kantoor moest meer uitstralen. Waarschijnlijk het begin van een makeover van het hele kantoorgebouw.

Inrichtingsplan en kleuradvies Jaren 30 woning

De klant verhuisde van een appartement naar een vrijstaande jaren 30 woning en wilde een deel van de huidige inboedel meenemen. Daarnaast wilde men kleuradvies voor de gehele woning. De wanden op de benedenverdieping zijn […]

Restyle IJssalon

De ijssalon bestond 40 jaar en het grijs/gele interieur was aan vernieuwing toe. Wij maakten een totaalplan op basis van de gewenste oranje kleur als basis en verzorgden de realisatie. Reactie klant: (eigenaresse) ‘Ben helemaal blij met […]

Interieuradvies woning Hoofddorp

Voor deze woning hebben wij in meerdere fases advies gegeven over kleur, meubels, accessoires, indeling en verlichting. Samen met de klant hebben we het plan uitgewerkt.

Interieurontwerp en realisatie woning in Heerhugwaard

Voor deze woning maakten wij een ontwerp voor de woon/eetkamer en keuken en hebben wij geholpen met de realisatie er van.

Een droombadkamer realiseren in een nieuwbouw woning

Een droom van een badkamer. Van ontwerp tot en met realisatie door ons verzorgd.

Advies bedrijfspand in Zaandam

Dit bedrijf hebben wij geadviseerd bij de indeling en uitstraling van de showroom. Aanpassingen van het ontwerp in sfeer kleuren en materialen. Alsmede een ontwerp en uitvoering voor de kantoorruimte.

Babykamer in moderne retrostijl

Een combinatie van vintage items en retro moderne items. Ontwerp en realisatie door ons verzorgd

Jaren 30 woning in Alkmaar

Voor deze woning maakten wij een ontwerp en hielpen wij bij de uitvoering hiervan.

Interieuradvies in Assendelft

Voor deze woning hebben wij advies gegeven over aankleding, verlichting, aankleding en kleur.