Interieurontwerp en realisatie Stichting Odion

Scroll down

Stichting Odion te Zaandam:

Voor deze grote gezinsvervangende woning van drie verdiepingen (35 cliënten) in Zaandam was de belangrijkste opdracht dat elke verdieping een eigen look en feel moest krijgen maar vooral dat het voelt als een thuis, warm, gezellig en ontspannen. Daarnaast was de functionaliteit, voor de doelgroep, één van de uitgangspunten.
We hebben een interieur- en kleurconcept ontwikkeld en gepresenteerd aan de begeleiding en bewoners. Na hun goedkeuring hebben we het ontwerp verder uitgewerkt en door gebruik van kleur, materialen en structuren echte woonruimtes gecreëerd. 
Voor de realisatie van dit project hebben wij veel contact gehad met leveranciers, aannemer, architect en afbouwbedrijven, onze taak was deze aan te sturen en zo te werken naar de realisatie van het ontwerp en samen een mooi resultaat neer te zetten. Alle meubels en overige zaken hebben wij ingekocht, geleverd en het gebouw volledig ingericht en afgestyled.

Interieurontwerp en realisatie Stichting Odion Interieurontwerp en realisatie Stichting Odion Interieurontwerp en realisatie Stichting Odion