Nu met de koude wintermaanden voor de deur is het weer tijd om het binnen gezellig te maken.In de laatste maanden van het jaar zijn er een groot aantal leuke woonbeurzen waar je heel veel inspiratie op kunt doen voor jouw interieur. Je kunt er natuurlijk een gezellig dagje van maken met jouw partner of vriendin. In deze blog vertel ik jullie welke beurzen er nog zijn dit jaar.

September:

14 t/m 17 september 2017Excellent woonbeurs in Ahoy. Het vier dagen durende high end event. Tijdens deze vier dagen kun je genieten van het ruime aanbod van wonen & lifestyle, daarnaast zijn er op alle beursdagen twee modeshows en kun je op verschillende plekken genieten van culinaire hoogstandjes met live muziek.

Oktober:

3 t/m 8 oktober 2017:  VT wonen en design beurs  in de RAI Amsterdam, het grootste woonevenement van Nederland. Heel veel hippe merken zijn hier vertegenwoordigd. Ook betaalbaar.. Karwei bijvoorbeeld heeft hier een mooie grote stand.

 

6 t/m 8 oktober 2017: Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht. Bezoek de grootste beurs voor bouwen en verbouwen! Goed advies nodig voor je bouw- of verbouwplannen? Zet dan een bezoek aan Beurs Eigen Huis op je to-do list!

van 6 t/m 8 oktober 2017 : De Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht is dé beurs voor iedereen die op zoek is naar een tweede huis voor verhuur en/of eigen gebruik.

21 t/m 29 oktober 2017: Dutch Design Week Eindhoven: Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Zij presenteren processen, experimenten en ideeën, antwoorden en oplossingen van 2500 designers. Kom je verwonderen, verbazen of vergapen. Stel jezelf nieuwe vragen, doe inspiratie op voor eigen antwoorden, en laat je overtuigen door de kracht van design.

December:

1 –t/m 3 december 2017: MEESTERLIJK DESIGN & AMBACHT het Westergasfabriek Amsterdam. Het event voor design, food, mode & toegepaste kunst. Zo’n 80 ondernemers presenteren hun design-objecten als meubels en metaal, glas & kristal voorwerpen.

Wil jij ook graag een woonbeurs bezoeken, maar kan je wel wat hulp gebruiken met het opdoen van de juiste inspiratie en het vinden van de leukst design producten en trends dan help ik jou daar graag mee. Samen met jou zorg ik ervoor dat we in overvloed van aanbieders door de bomen het bos kunnen zien.

Wil jij graag met mij mee naar de woonbeurs dan kan je mij bellen of mailen om een afspraak te maken (06-23989244 of info@justmystyle.nl).