wat we doen

Onze diensten lopen uiteen van alleen meedenken over het inrichten van ruimtes tot het volledig uitvoeren van een interieurontwerp. Wij geven persoonlijk vorm aan een creatief en verrassend voorstel dat inspeelt op jouw wensen. Samen creëren we een interieur dat bij jou of jouw organisatie past.

 Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij zetten het graag voor je op een rijtje: 

Interieurontwerp voor jou

Weet je niet goed welke stijl bij jou past? Heb je geen tijd om je te verdiepen in een nieuw interieur en alle mogelijkheden? Of weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Een interieurontwerp geeft een helder beeld van wat de mogelijkheden van een ruimte zijn, door het samenstellen van de juiste materialen, kleuren en indeling creëren we een stijlvol interieur. Door het ontwerp in 2D en 3D wordt duidelijk hoe de ruimte er uit kan komen te zien.

Interieuradvies voor je woon- of werkomgeving

Ook jij kunt jouw woning of werkplek een andere uitstraling geven. Wij kunnen je daarbij helpen. Soms is het gewoon een kwestie van een paar extra professionele ogen die met je mee kijken en denken. We adviseren je over alles dat met jouw interieur te maken heeft, even je tips en koppelen je aan contacten en verkoopadressen.

SHOPSUPPORT

Een interieur inrichten op een manier die helemaal bij JOU past. Maar shoppen valt niet altijd mee als je het niet voor je ziet. Heb jij moeite met interieurshoppen? Laat ons je dan helpen. Wij weten namelijk precies waar we op moeten letten als het op interieur aankomt. Zo vind jij moeiteloos die mooie eettafel waar je naar op zoek was en zoeken we een lamp die helemaal bij je inrichting past. Met ons wordt interieurshoppen leuk!

PROJECTREALISATIE

Naast het ontwerpen en adviseren zorgen wij ook voor de realisatie van jouw project. Dankzij ons uitgebreide netwerk beschikken we altijd over de juiste contacten om een project goed uit te voeren. Ideaal, want zo kun je het volledige project aan ons uit handen geven. De Interieurstudio houdt van duidelijke communicatie. We stellen een duidelijke begroting op en spreken van tevoren af welke taken wij je uit handen kunnen nemen.  

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Neem dan contact met ons op om eens te vragen naar de mogelijkheden. Ook als je een andere klus hebt op het gebied van interieur, die hierboven niet beschreven staat, mag je ons altijd bellen. De Interieurstudio staat graag voor je klaar!