wat we doen

Onze diensten lopen uiteen van alleen meedenken over het inrichten van ruimtes tot het volledig uitvoeren van een interieurontwerp. Wij geven persoonlijk vorm aan een creatief en verrassend voorstel dat inspeelt op jouw wensen. Samen creëren we een interieur dat bij jou of jouw organisatie past.

 Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij zetten het graag voor je op een rijtje: 

Interieurontwerp voor jou

Weet je niet goed welke stijl bij jou past? Heb je geen tijd om je te verdiepen in een nieuw interieur en alle mogelijkheden? Of weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Een interieurontwerp geeft een helder beeld van wat de mogelijkheden van een ruimte zijn, door het samenstellen van de juiste materialen, kleuren en indeling creëren we een stijlvol interieur. Door het ontwerp in 2D en 3D wordt duidelijk hoe de ruimte er uit kan komen te zien.

PROJECTREALISATIE

Naast het ontwerpen en adviseren zorgen wij ook voor de realisatie van jouw project. Dankzij ons uitgebreide netwerk beschikken we altijd over de juiste contacten om een project goed uit te voeren. Ideaal, want zo kun je het volledige project aan ons uit handen geven. De Interieurstudio houdt van duidelijke communicatie. We stellen een duidelijke begroting op en spreken van tevoren af welke taken wij je uit handen kunnen nemen.  

KANTOOR INRICHTING

De ideale kantoor inrichting voldoet aan een aantal belangrijke aspecten. De kantoorruimte dient functioneel en zakelijk ingericht te zijn. In aanvulling daarop zijn de sfeer en uitstraling bepalend voor de kantoorbeleving. Bovendien speelt het comfort ook nog eens een rol. Het is bij de kantoor inrichting daarom van belang met al deze aandachtspunten rekening te houden. De Interieurstudio houdt daar rekening mee en beschikt over de expertise die nodig is om jouw kantoor op de perfecte manier in te richten.

hotel inrichting

Het interieur en design van ieder hotel zijn bepalend voor de sfeer en uitstraling. Daarom zijn de keuzes die je voor hotelinrichting maakt van het grootste belang. Jij wilt de gasten een goed gevoel geven en zich als het ware thuis laten voelen. De inrichting van je hotel begint al bij de entree en loopt door tot de hotel slaapkamer inrichting. De Interieurstudio weet als geen ander hoe belangrijk stijl, kleuren en materialen zijn en denkt met je mee. Voor de hotelinrichting speelt niet alleen meubilair een grote rol. Het gaat juist ook om de details bij de inrichting van jouw hotel. Die maken het verschil.

ZORG inrichting

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Neem dan contact met ons op om eens te vragen naar de mogelijkheden. Ook als je een andere klus hebt op het gebied van interieur, die hierboven niet beschreven staat, mag je ons altijd bellen. De Interieurstudio staat graag voor je klaar!