HOTELINRICHTING

Het interieur en design van ieder hotel zijn bepalend voor de sfeer en uitstraling. Daarom zijn de keuzes die je voor hotelinrichting maakt van het grootste belang. Jij wilt de gasten een goed gevoel geven en zich als het ware thuis laten voelen. De inrichting van je hotel begint al bij de entree en loopt door tot de hotel slaapkamer inrichting. De Interieurstudio weet als geen ander hoe belangrijk stijl, kleuren en materialen zijn en denkt met je mee. Voor de hotelinrichting speelt niet alleen meubilair een grote rol. Het gaat juist ook om de details bij de inrichting van jouw hotel. Die maken het verschil.

HOTELKAMER: VAN ADVIES TOT ONTWERP 

Zijn er hotelkamers aan vernieuwing toe? Dan helpt De Interieurstudio je graag verder. Bijvoorbeeld met het geven van interieuradvies voor de inrichting van de slaapkamers in je hotel. Of met een compleet interieurontwerp dat volledig is afgestemd op de beoogde stijl en sfeer in je hotel. 

Als interieurspecialist kijken wij onder meer naar de mogelijkheden die elke ruimte te bieden heeft. Dat zie je terug in het interieurontwerp. Wil je alleen interieuradvies? In dat geval krijg je een uitgebreid advies over de hotelkamer inrichting met tips. Bovendien zorgen wij voor een koppeling met verkoopadressen en contacten met onze samenwerkende partners.

 

PROJECTREALISATIE HOTELINRICHTING VAN A TOT Z

De Interieurstudio is specialist op het gebied van interieurdesign en realiseert projecten van A tot Z. Wij geven advies over de hotelinrichting met meubilair en maken een interieurontwerp, waarna de realisatie van het project plaatsvindt. Zo is de complete hotelinrichting of hotelkamer inrichting aan ons uit te besteden. Wij hebben een uitgebreid netwerk beschikbaar om ook jouw project voor de inrichting van je hotel perfect uit te voeren.

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET DE INTERIEURSTUDIO

 De Interieurstudio stelt creativiteit bij de hotelinrichting altijd voorop om tot een inspirerend resultaat te komen. Onze communicatie is transparant en wij zijn betrouwbaar in het nakomen van afspraken. Een gemaakte planning staat bij ons dus vast, zodat je weet waar je aan toe bent. Zo zorgen wij ook voor een duidelijke offerte.  
Al benieuwd naar onze ideeën over het inrichten van jouw hotel? Bel ons op 06 – 22 15 38 32 en maak een afspraak met De Interieurstudio. Of stuur een email naar info@deinterieurstudio.nl. Neem ook alvast een kijkje bij onze eerder uitgevoerde interieurprojecten.