Interieurontwerp

Op zoek naar een professional voor interieurontwerp? De Interieurstudio helpt je graag! Wij zorgen niet alleen voor het interieurontwerp, maar wij  kunnen je ook de uitvoering ervan uit handen nemen. Zo kun je dus het hele proces dat samenhangt met interieurontwerp van A tot Z aan De Interieurstudio overlaten.

De Interieurstudio heeft jarenlange ervaring in de wereld van het interieurdesign. Bovendien zijn wij ook steeds bezig om nieuwe kennis te vergaren. Daardoor kan er gebruik gemaakt worden van de nieuwste technieken en mogelijkheden op het gebied van interieurontwerp. Natuurlijk houden wij ook de laatste trends bij. Dat doen we niet alleen omdat het belangrijk is om ons werk zo goed mogelijk te doen, maar ook omdat we het gewoon leuk vinden. Ons werk is onze passie en we voeren het interieurontwerp in Amstelveen en omstreken dan ook met veel liefde uit. Wij weten hoe belangrijk het is om plezier in je werk te hebben. Daarom kun je ook niet alleen het ontwerp van de woonomgeving aan ons overlaten, maar ook het ontwerp van de zakelijke omgeving.

Tijdens een uitgebreide kennismaking inventariseren we al jouw interieur- of woonwensen. We horen graag wat je met de veranderingen wilt bereiken. Een ander interieur brengt immers ook een andere sfeer met zich mee.

Weet je niet goed welke stijl bij jou past? Heb je geen tijd om je te verdiepen in een nieuw interieur en alle mogelijkheden? Of weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Een interieurontwerp geeft een helder beeld van wat de mogelijkheden van een ruimte zijn, door het samenstellen van de juiste materialen, kleuren en indeling creëren we een stijlvol interieur. Ook de huisstijl en kernwaarden van jouw organisatie worden door ons meegenomen in het ontwerp. Door het 2D en 3D ontwerp wordt duidelijk hoe de ruimte er uit kan komen te zien.

Naast het ontwerpen van de ruimte kunnen wij jou als je dat wenst  volledig ontzorgen. Dankzij onze uitgebreide netwerk van leveranciers en vakmensen kunnen we elk ontwerp op een professionele manier uitvoeren.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Neem dan contact met ons op om eens te vragen naar de mogelijkheden. De Interieurstudio staat graag voor je klaar!