ZORGINRICHTING

Als er ergens behoefte is aan warmte en een welkome sfeer dan is het wel in een zorginstelling of bij een zorgloket.
Wij toveren restaurants voor een groot aantal bewoners of een activiteitenzaal om tot knusse huiskamers, en zorgloketten stralen een warme ontvangst uit voor cliënten. Een gevoel van herkenning maakt dat men zich thuis voelt. We houden rekening met sterke en goed reinigbare stoffen die geschikt zijn om in deze omgevingen toe te passen en we zorgen dat het geheel wordt aangekleed. Wat veelal wordt toegepast is (echt) groen. 100% natuurlijk mos geeft bijvoorbeeld een dempend effect op de akoestiek en zuivert de lucht. Daarnaast geeft het een ontspannen gevoel. Verder kijken we naar de multifunctionele toepassingen van het meubilair zodat zorgpersoneel op een eenvoudige wijze het meubilair kan verplaatsen binnen de Arbo-normen. Verder nemen we de huisstijl mee in het ontwerp.

De combinatie van stoffen/materialen/kleuren en een ideale indeling maakt dat we elke zorginstelling een warme en welkome uitstraling kunnen geven. We ontwerpen de inrichting van de ruimte en kunnen de realisatie van het ontwerp ook verzorgen. We houden de contacten met leveranciers, stemmen de planningen op elkaar af zodat de bewoners/clienten niet teveel worden belast en we controleren de vakmensen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Bij De Interieurstudio kun je een volledig zorgproject in vertrouwde handen laten.

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET DE INTERIEURSTUDIO

  De Interieurstudio stelt creativiteit bij de zorg inrichting altijd voorop om tot een inspirerend resultaat te komen. Onze communicatie is transparant en wij zijn betrouwbaar in het nakomen van afspraken. Een gemaakte planning staat bij ons dus vast, zodat je weet waar je aan toe bent. Zo zorgen wij ook voor een duidelijke offerte.  

Al benieuwd naar onze ideeën over het inrichten van jou zorginstelling? Bel ons op 06 – 22 15 38 32 en maak een afspraak met De Interieurstudio. Of stuur een email naar info@deinterieurstudio.nl. Neem ook alvast een kijkje bij onze eerder uitgevoerde interieurprojecten.