werkplekinrichting

Op het gebied van werkplek inrichting komen er vele aspecten bij kijken. Zo zijn er verschillende richtlijnen. Bijvoorbeeld het aanbevolen aantal m2 per persoon. Ook ten aanzien van kantoormeubilair, apparatuur en daglicht zijn er richtlijnen. Daarnaast is de wijze waarop de styling vorm krijgt eveneens van groot belang. Dat is belangrijk om medewerkers zich comfortabel te laten voelen in een aantrekkelijke werkomgeving. De Interieurstudio brengt bij werkplekinrichting al deze aspecten bij elkaar. Bovendien bevindt de styling voor projectinrichting zich bij ons op een hoog niveau. 

Inspirerende werkplek inrichting met het nieuwe werken

Het nieuwe werken of flexibel werken krijgt steeds meer voet aan de grond. Dat is dan ook een uitstekende inspiratiebron als het gaat om de ultieme werkplek inrichting. Uiteraard is het ook mogelijk om vaste werkplekken in te richten. Dat is weer de flexibiliteit die De Interieurstudio biedt. Wij kijken naar het geheel van factoren die zowel voor jouw bedrijf als voor je medewerkers van belang zijn. Bijvoorbeeld met de efficiëntie van werkplekinrichting net als met de routing, ergonomie, akoestiek en lichtinval. De herkenning van de bedrijfsidentiteit op de werkvloer nemen wij eveneens mee in het kantoor ontwerp.

Van advies naar ontwerp naar realisatie

De Interieurstudio biedt jou een totaalpakket voor de werkplekinrichting met styling op een hoog niveau. Het proces start bij de inventarisatie van jouw wensen met advies van onze kant. Als je wensen duidelijk in kaart zijn gebracht, komen wij met een interieurontwerp voor de werkplekinrichting. Er is nog van alles aan te passen totdat jij tevreden bent. Daarna komt de uitvoering aan de beurt. Overigens zorgen wij dat de inrichting van de werkplek een eigentijds en tijdloos karakter krijgt. Laat de werkplekinrichting aan enthousiaste en creatieve professionals over. Bel ons voor een afspraak of stuur een email.